ISO 14001

Miljøsikring

BE OM TILBUD PÅ ISO 14001:

Standard for miljøstyring (ISO 14001)

Hensikten med standarden som dekker miljøstyring (ISO 14001), er å gi organisasjoner elementer til et miljøstyringssystem (EMS) som virker. Standarden kan integreres med andre krav til styring som bidrar til at organisasjoner oppnår miljømessige og økonomiske mål.

Det er ikke meningen at denne, eller andre standard skal brukes for å skape handelshindringer eller for å øke eller endre en organisasjons juridiske forpliktelser.

ISO 14001 standarden angir krav til et miljøstyringssystem som skal gjøre en organisasjon i stand til å utvikle og iverksette politikk og mål som tar hensyn til lovbestemte krav og informasjon om vesentlige miljøaspekter.

Standarden er anvendelig for alle organisasjonstyper og størrelser og å være tilpasset forskjellige geografiske, kulturelle og sosiale forhold.

Systemets suksess er spesielt avhengig av medvirkning helt fra øverste ledelse, og alle nivåer og funksjoner nedover i organisasjonen.

Ønsker du at vi kontakter deg angående ISO 14001?

Interessert i andre sertifiseringer?

Les mer om:

Les mer om:

Erik Lamo - Daglig leder, Roxel Promech

"Roxel Promech har siden etablering av selskapet 2014, arbeidet iht. ISO 9001-2015. For å formalisere sertifisering, falt det naturlig å benytte lokale Verify AS. Gjennom hele sertifiserings-prosessen har vi jevnlig hatt god dialog og oppfølging av Verify AS."

Ønsker du å vite mer om oss?

Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende samtale.

Audun-removebg

Audun W Folgerø

Daglig leder

905 46 724

audun@verify.no